Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

264. ASEA, det nya hälsovattnet att lita på?

Hej alla & hoppas att allt är toppen!

Jag har blivit rekommenderad denna dryck av en god vän i branschen och blev nyfiken att testa den. Drycken heter ASEA och kommer från USA, och så här står det på deras hemsida:

ASEA är en icke-toxisk (ogiftig), perfekt balanserad blandning av Redox-signalmolekyler, som är praktiskt taget identiska med de molekyler som produceras av friska celler i kroppen. ASEA förstärker och aktiverar de ursprungliga antioxidanterna i kroppen, som behövs för att skydda och rena cellerna. Samtidigt bidrar signalmolekylerna till att reparera eller ersättaceller, vilket bidrar till att återställa normal frisk vävnad och immunförsvaret”.

Min kompis och hälsocoachen Marie Kressner säger att man blir piggare, gladare och mer energifylld redan efter 7 dagar! vi får väl se.. Jag har precis börjat en kur på 2-3 veckor och lovar att ge mitt utlåtande till er inom 1-2 veckor. Produkten är relativt ny i Sverige, och tyvärr så står det ganska mycket negativt om produkten på nätet, men jag litar på min kompis omdöme och om hon gillar asea, så vill jag också testa den. 🙂

Är det någon av er som känner till ASEA? har ni själva eller vet ni någon annan som testat? Inboxa mig gärna och berätta i så fall.. 😉 Much appreciated!

Jag lite yrvaken första morgonen när jag började använda kuren hehe

Stor kram, och ha en grym Lördagkväll alla 🙂

#asea #saltvatten #detox #utrensning #förnyelse #energi
1 Comments | Leave a reply

One Reply to “264. ASEA, det nya hälsovattnet att lita på?”

    maj 20, 2014 7:38 e m

    […] Här skrev jag om ASEA och lovade sedan att komma tillbaka till Er om hur det påverkat mig, och här kommer mitt resultat. Jag har känt mig väldigt pigg, nästan lite för pigg, sedan jag började (för ca 2 veckor sedan). Jag har vaknat tidigt på mornarna utan att kunna somna om t ex. De säger att då har drycken börjat verka och man bör “stå ut” denna period för att sedan komma in i en lugnare mer balanserad fas. Det jag gjorde var dock att dra ned på dosen, istället för att dricka 1,2 dl/dag så tog jag bara 0,3 dl på morgonen och 0,3 dl på eftermiddagen. Min man testar med och han har känt sig piggare med. Klart värt att testa! […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *