Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

268. ASEA testresultat

Hej hej & hoppas att ni mår bra trots regnet! (i stockholm)

Själv har jag precis kommit hem från Sats där jag börjat träna igen. Idag gick jag på ”strong mama”-passet, vilket kändes super bra, men samtidigt ganska så tufft. Jag har varit ute mycket med vagnen sedan jag fött, men inte tränat så mycket mer samt inget under graviditeten (förutom promenader & yoga) så det kändes faktiskt.. mest i låg och rumpa..

Här skrev jag om ASEA och lovade sedan att komma tillbaka till Er om hur det påverkat mig, och här kommer mitt resultat. Jag har känt mig väldigt pigg, nästan lite för pigg, sedan jag började (för ca 2 veckor sedan). Jag har vaknat tidigt på mornarna utan att kunna somna om t ex. De säger att då har drycken börjat verka och man bör ”stå ut” denna period för att sedan komma in i en lugnare mer balanserad fas. Det jag gjorde var dock att dra ned på dosen, istället för att dricka 1,2 dl/dag så tog jag bara 0,3 dl på morgonen och 0,3 dl på eftermiddagen. Min man testar med och han har känt sig piggare med. Klart värt att testa!

Ska man komma med något negativt så är väl inte smaken den godaste (den smakar klor…) och att den är dyr, svin dyr. Vi köpte 4 flaskor à 960 ml för 1300 kr och de ska räcka i ca 1 månad/person om man tar full dos.

Är du intresserad av att testa så ”give it a go” och mejla mig gärna sen på lotta@trettioplus.com och säg hur du upplevde det. 🙂

Ha en fin kväll folks!

Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *