Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

Om mig

Hej!

Jag är en certifierad hudterapeut som skriver om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, smink, naglar och ibland om mode, kläder och olika nyheter och trender.

Jag är utbildad Hud & SpaterapeutGilda skolan i Stockholm sedan 2010 och det var under utbildningen jag fick inspirationen till denna blogg. Det var där jag lärde mig att hudens åldrande börjar efter 25-30 år, och det var också där jag lärde mig hur mycket det finns man kan göra för att se fräschare och yngre ut.

Efter utbildningen så jobbade jag som utbildningsansvarig för IDUN Minerals vid lanseringen på Apotek runtom i Sverige. Dessutom så har jag arbetat som hudterapeut på Spa:n som Yasuragi, Njuta Spa och Selma City Spa/Clarion Sign.

Mitt mål är att skriva om sådant som inspirerar mig, för att på så sett kanske inspirera andra och i slutändan kanske lyckas skapa ett forum där vi alla kan dela med oss till varandra med tips och idéer. Min slogan ”Be your best” får tala för sig själv.

Min blogg är självklart lika mycket riktad till alla som är över 40, 50, 60 etc år med, det är bara det att jag har döpt den till 30+ som en undre gräns.

Mejla gärna mig på lotta@trettioplus.com eller följ mig på twitter och instagram på @trettioplus.

Vid sidan av min blogg så har jag ett annat jobb, men uppdaterar min blogg varje vecka och svarar gärna på mejl & kommentarer/feedback från er.

Jag hoppas att du vill fortsätta att följa min blogg!

Xxx Lotta