Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

26. Hot stone massage – den ultimata avslappningen

Hej alla, och hoppas att ni har haft en bra helg. Så här på vintern och när det är lite kallt och ruggigt ute så är: Hot stone massage en behandling jag verkligen kan rekommendera. Det är en riktig mys behandling!

Det är en massageform med varma vulkanstenar och någon avslappnande eterisk olja som hjälper musklerna att slappna utan direkta påtryckningar. Hot stone massage använder långa och långsamma drag, men istället för att använda sina händer, håller den medicinskt speciellt uppvärmda stenar för att överföra värme till mottagaren.

Hot stone massage är idealiskt för dem som behöver det djupa arbetet i en traditionell massage, men som inte gillar det starka tryck som används. Hot stone massage kan ha samma effekt på muskler, avkopplande och stimulera blodflödet, men fortfarande har en mycket lätt beröring. 

Jag har gjort många hot stone behandlingar, och de stället som jag kan rekommendera är Selma City Spa (på Clarion Sign) i Stockholm. Priserna är något högre än en vanlig massage, och ligger runt 800-1000 kr beroende på tiden på behandlingen, samt om det är under veckan eller på helgen.

3 Replies to “26. Hot stone massage – den ultimata avslappningen”

  Eva
  februari 6, 2012 9:24 e m

  Har du tips på var man göra hot stone för mindre pengar?

  trettioplus.com
  februari 7, 2012 1:50 e m

  Hej Eva, och tack för ditt inlägg! Det ställe som jag kan rekommendera är Selma City Spa på Clarion Sign som jag nämnde ovan, och där kan du få en 50 min behandling för 750 kr. Några billigare ställen får du nog googla runt lite själv, det är svårt för mig att säga. Men ett tips är att alltid ha koll på Groupon.se där finns det hela tiden olika erbjudanden med riktigt bra priser! lycka till, Lotta.

  mars 6, 2012 5:33 f m

  Good blogging!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *