506. God fortsättning! Utlottning!

Hej finisar!

Hoppas att ni har haft en fin jul/nyår!

Precis som jag lovade innan min paus från bloggen så ska jag kicka igång året med en utlottning av Forté Pharmas produkter: Solar Expert, Collagen Expert, Hyaluronic Expert och Keratin Expert.

Det enda ni behöver göra är att skriva till mig vad ni önskar att jag skriver om och borrar djupare i under 2017 samt vilken av produkterna ovan Du önskar att testa. Svaren ska skickas till min mejladress lotta@trettioplus.com eller till kommentarsfältet nedan senast fredagen den 20/1-17 kl 12.00.

kram från mig

/Lotta

(* Kommentarsfunktionen till detta inlägg är av förklarliga skäl avstängd)

||||| 6 Gilla! |||||

7 thoughts on “506. God fortsättning! Utlottning!

  1. Jag vill gärna testa Keratin Expert och skulle gärna vilja att du skrev mer om hårvård. Tack för en jättefin blogg! /Elin

  2. Hej! Tack för grym blogg! Skulle gärna vilja testa Collagen expert och höra mer om hur man kan behålla huden fin genom att äta rätt. Mvh Lena.

  3. Både Collagen Expert, Hyaluronic Expert verkar jätte intressanta. Jag är 73 och nu har huden blivit mycket skör och markant rynkig. Så något måste nog tillföras både innifrån och utifrån för att få ett acceptabet resultat. Vi hästmänniskor utsätter ju oss för både Damm ( + från djur och foder) samt väder och vind året om alla 365 dagarna.
    så här kräv goda råd och tips som är enkla att följa och snabba (p g a tidsbrist)

  4. Jag vill tävla om Hyaluronic Expert. Min hy känns glåmig och trist. Jag vill gärna veta mer om ansiktsvård för hyperpigmentering. Även nyheter inom ekologisk hud- och hårvård är intressant.

  5. Keratin Expert låter som något jag behöver som tappar väldigt mycket hår. Skriv gärna mycket om olika hårtyper, frisyrer för/mot hårproblem m m

  6. Jag önskar att du skriver mer om mode och ger tips till oss som är 30+ att se både fint ut och köpa prisvärt. Det är inte alla som är modemedvetna men vill se fint ut. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *