Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

450. CND VINYLUX – nytt försök!

Hej alla fina läsare!

Jag hoppas att ni har haft ett skönt påsk-lov för alla er som har barn i skolan. När våren kommer så tycker jag alltid att man får lite extra energi, så skönt när det börjar bli ljusare och ljusare ute, eller hur?!

Jag har tidigare skrivit om CND VINLUX här och kände att jag inte riktigt fick en rättvisande bild av produkten då jag saknade ’Weekly Top Coat’. Nu har jag gjort ett nytt försök (med överlacket) och hoppas hoppas att jag kommer att vara nöjdare. Jag har ju nämligen hört så himla bra om dessa produkter, så blev lite extra besviken sist.

Jag har nu testat och lovar att återkomma igen om en vecka med min uppfattning.

2016.04.02

Hoppas att Ni får en fin start på veckan kram kram

Posted in Naglar Tips
#CNDVinylux #nyttförsök #WeeklyTopCoat
1 Comments | Leave a reply

One Reply to “450. CND VINYLUX – nytt försök!”

    april 12, 2016 10:56 f m

    […] på morgonen. Jag lovade ju att komma tillbaks till Er ang ”CND VINYLUX” i inlägg nr 450 och tyvärr tyvärr så verkar inte jag och CND VINYLUX synka speciellt bra. Jag är inte nöjd […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *