Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

430. CND VINYLUX – weekly polish

Hej!

Jag har testat CND VINYLUX som jag har varit nyfiken på länge nu. Jag är så besviken varje gång jag målar naglarna att nagellacket aldrig håller mer än ett par dagar, så denna produkt som ska hålla i 7 dagar lät suveränt för mig!

Direkt efter att ha målat naglarna så blev jag jättenöjd, tyckte att det såg både fint och fräscht ut, men tyvärr bara efter 2-3 dagar så började lacket att flagna.

Jag vet inte om det är jag som är extremt oförsiktig, men jag blev faktiskt lite besviken då det står uttryckligen ”weekly polish” på flaskan.

image

image

Vad tycker ni? Någon annan som har någon annan uppfattning?

Ha en fin dag!

Posted in Naglar Nyhet!
#cndvinylux #nailpolish #nagellack #vårnyhet
4 Comments | Leave a reply

4 Replies to “430. CND VINYLUX – weekly polish”

  Lollo K
  februari 4, 2016 1:14 e m

  jag gillar CND! på mig håller den en vecka 🙂 hls Lollo

  Sophia
  mars 14, 2016 8:51 e m

  Hej, jag älskar älskar och älskar Vinylux, och på mig håller den upp till 9 dagar! (beroende på färg) – men har du användt CND Weekly Top Coat? Utan den håller det inte mer än 2 dagar. Det håller också bäst om du förseglar sidorna og nagelns framkant med varje lager. PS: Vinylux Polish ska skakas i 30 sekunder innan den används men det ska Weekly Top Coat inte 🙂

  mars 15, 2016 9:26 e m

  Ja jag har förstått det, jag missade det och det är nog därför det inte suttit länge på mig! Tack Sophia 🙂 !

  april 12, 2016 10:58 f m

  […] har tidigare skrivit om CND VINLUX här och kände att jag inte riktigt fick en rättvisande bild av produkten då jag saknade […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *