Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

374. Louise 45 år – Solskadad hud

Hej!

Louise är 45 år och uppvuxen i St Tropez på Franska rivieran. Hon är blond och snygg och har en svensk mamma & en fransk pappa. Hon har idag mycket solskador på kroppen i form av röda fläckar och får inte vistas länge i solen då hon har solat upp sin huds försvar.

När hon var liten och under hela hennes uppväxt så utsattes hon för mycket stark sol. Hon skyddade sig aldrig med solkräm, men hade alltid keps och t-shirt på sig, så de solskador hon fått syns mest på kroppen.

Med detta INLÄGG vill hon att jag ska lyfta upp problemet och sprida detta budskap vidare: att ”skydda er själva & era barn i solen”! (detta kanske speciellt om man vistas mycket utomlands där solen är betydligt starkare än här hemma i Sverige).

Hon vill även att genom detta inlägg kanske få hjälp med vad hon själv kan göra för att lindra sina solskador.

Mejla eller kommentera gärna här om ni har eller vet någon som har liknande problem och som har funnit en lösning på problemet.

Här kommer lite bilder på Louise armar och ben:

solskador, skönhetsblogg

image6

Natti natti, så ses vi här på Bloggen snart igen 🙂 🙂

#veckansfråga #solskydd #uppmaningar
3 Comments | Leave a reply

3 Replies to “374. Louise 45 år – Solskadad hud”

  Linnea
  september 1, 2015 8:28 f m

  Men fy stackars tjej! Man får sig en tankeställare, speciellt för barnens skull. Det gäller att smörja in dem ordentligt trots skrik och gnäll!

  september 9, 2015 10:08 f m

  Javisst får man! Man måste bli bättre, även om solen är viktig i sig med D-vitamin etc!
  Lotta

  september 2, 2015 4:19 e m

  Då kanske min bror o hans fru som gör rätt som alltid klär sina barn när de är ute i solen.. tycker det verkar lite overkill ibland..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *