25. Rött läppstift – alltid rätt

Hej alla, så här lägligt till helgen så tänkte jag blogga om något smink. Jag har gjort lite research och konstaterar att rött läppstift alltid är rätt. Det är både kvinnligt, klassiskt och trendigt!

Jag håller med om att har man aldrig använt rött läppstift tidigare, så kan det kännas lite konstigt att börja, men det är bara att börja – varför inte redan ikväll, så har man kommit över den tröskeln.

Jag började använda rött läppstift första gången när jag började plugga på Gilda skolan, då vi var tvungna att ha rött läppstift och uppsatt hår i knut varje dag. Sedan dess så tycker jag inte alls att det känns konstigt att använda rött läppstift. 

Jag, och alla vi på skolan provade oss fram en del, och det läppstiftet som blev min klara favorit är Signature Lipstick från Estée Lauder. Det kanske är ett lite dyrare läppstift än något annat märke, men det är värt det då den sitter på plats hela dagen! Och då menar jag verkligen hela dagen (resp kvällen) !! Samtidigt som den är dryg och räcker länge.

 

Signature Lipstick går att köpa på Prisjakt för 270 kr.

En bild på Angelina Jolie i klassiskt rött! Det som är så bra med rött läppstift är att tänderna alltid framställs som vitare med. 🙂

||||| 1 Gilla! |||||

One thought on “25. Rött läppstift – alltid rätt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *