Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

6. Pure Lift Serum från Akademikliniken

Pure Lift Serum frå Akademikliniken hör till en utav mina favortiter! Serum förebygger och motverkar rynkor, återfuktar, ger omedelbar ”lifting”-effekt samt lugnar och förebygger hudirritationer. Jag brukar använda en liten klick Serum på ansikte/hals/dekoltage på dagen och på kvällen el vid behov. På dagen brukar jag använda den under min vanliga dagkräm eller solkräm, och på natten bara som den är el under en nattkräm.

Serum gör att man tar upp produkterna man använder ovan bättre. Denna produkt innehåller dessutom hyaluronsyra som är bra för att behålla fuktighetsbalansen i huden, och på så sätt undivika rynkor!

Pure Lift Serum går att köpa på www.akshop.se för 680 kr!

One Reply to “6. Pure Lift Serum från Akademikliniken”

    trettioplus.com
    januari 2, 2012 9:38 e m

    Thank you!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *