Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

36. Kiehl’s ultra facial cream – ansiktskrämen på vintern

Kiehl’s har den perfekta ansiktskrämen anpassad för alla väderförhållanden. Den ger både stöd och skydd från väder och vind och är perfekt nu på vintern.

Det är många som frågar vilken kräm man ska använda så här nu på vintern (när man kanske är ute och åker skidor etc) och då är det verkligen denna produkt jag kan rekommendera! Den har tagits fram på Grönland för att klara av det tuffaste klimatet och fortfarande vara en bra hudkräm som håller huden smidig och frisk.

Kiehl’s ultra facial cream går att köpa för ca 260 kr och uppåt kolla gärna in länken här: www.kiehls.se.

Jag kommer att ha en dryg veckas uppehåll från Bloggen, då jag ska åka till New York på en liten inspirationsresa. Jag är åter tillbaka på kontoret igen den 1 Mars, då jag fortsätter att blogga! Så vänta er massa nya inspirerande inlägg med nyheter från New York bla.. 🙂 Vi ses då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *