Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

14. Juvéderm – injektionsbehandling sedan år 2000

Som hudterapeut så kommer man i kontakt med en hel del olika injektionsbehandlingar, och det senaste stället jag jobbbade på så använde de sig utav injektionsbehandlingen Juvéderm.

Juvéderm är den amerikanska motsvarigheten till Restylane och innehåller enbart Hyaluronsyra för att ge en utslätade effekt på huden.

Hyaluronsyra finns naturligt i våra kroppar och ger huden fukt och spänst. Men när vi åldras avtar denna mekanism och hyaluronsyrans effekter avtar. På så sett börjar vår hud att visa ålderstecken, med torrare hud och rynkor och fina linjer som följd. Genom att behandla rynkorna med hyaluronsyra så slätar man ut rynkorna med naturlig fukt.

Jag har inte själv testat Juvéderm, men sett att det ger väldigt naturliga och effektiva resultat.

Det finns fyra olika sorters Juvéderm behandlingar: Juvéderm Ultra, Juvéderm Voluma, Juvéderm Hydrate och Juvéderm Ultra Smile. Alla med olika behandlingsmål och former. Läs gärna mer om behandlingarna på :  www.juvedermultra.se.

2 Replies to “14. Juvéderm – injektionsbehandling sedan år 2000”

  susanne börjesson
  januari 19, 2012 12:02 e m

  hej, har du någon bra terapeut att rekommendera som gör dessa behandlingar?? /smulan.

  trettioplus.com
  januari 20, 2012 10:12 f m

  Hej Susanne, tack för ditt inlägg. För att utföra fillers-behandlingar så måste du vara leg. sjuksköterska. Jag vet ett namn på en bra sjuksöterska som är duktig, hon heter Carina Agdelius och arbetar på Agdelius Hudvårdsklinik. /Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *