Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

13. Idag unnade JAG mig en Exuviance-ansiktsbehandling!!

Idag hade jag bokat in ansiktsbehandling på min lediga dag. Jag åt lunch med en kompis sedan så traskade jag vidare till Beauty & Diet i Gamla stan där jag hade köpt en julklapp till mig själv: en 2 timmars ansiktsbehandling, ryggmassage och minimanikyr. Elenore som behandlade mig gjorde en suverän behandling, där jag fick testa på de så omtalade produkterna från Exuviance (www.exuviance.eu). På bilden ovan visas det en bild när jag ligger i en PURIFYING CLAY MASQUE från Exuviance efter att ha fått en skön avtvätt, enzyme peeling (obs från Comfort Zone!) och en avslappnande ansiktsmassage. Clay-masken är definitivt en produkt jag kommer att köpa framöver. Priset var bra, den låg på 299 kr, och känslan var frisk och pirrande syrlig på huden – och en härlig doft av vics-blå- eukalyptus.  

Så här såg jag ut efter behandlingen! :0) Kanske inte så mycket färg i ansiktet, men jag kände mig himla fräsch och ren i varenda por! Produkten ska ju jobba både djuprengörande o uppstramande, men även återfuktande. Den innehåller ju både AHA och PHA (nämnts nedan) som stimulerar cellbildningen. PHA stärker dessutom hudens skyddsbarriär och återfuktar.

Övriga produkter Elenore använde på mig var: PURIFYING CLEANSING GEL, MOISTURE BALANCE TONER, HYDRATING EYE COMPLEX och MULTI-PROTECTIVE DAY CREME SPF 15.

Jag rekommenderar att både som tjej och kille besöka salongen Beauty & Diet på Skeppar Karls gränd 3 i Gamla stan, de är riktigt duktiga och super trevliga! :0)

4 Replies to “13. Idag unnade JAG mig en Exuviance-ansiktsbehandling!!”

  Anna Vestin
  januari 12, 2012 8:47 e m

  Där har jag också varit, det är så mysigt där nere i källaren! o de är Toppen duktiga!

  trettioplus.com
  januari 12, 2012 8:49 e m

  Jag vet, Kul att du också varit där! 🙂

  Sofie
  januari 14, 2012 9:33 e m

  Ser grymt nice ut!!

  trettioplus.com
  januari 15, 2012 6:48 e m

  Tack, ja det var det! Testa! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *