Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

4. Fukt fukt fukt – det är vad våra hudar behöver just nu

Fukt det är vad våra hudar behöver så här års! Boosta din hud med Fuktmasken ”Masque de coton” från Carita! Masken är till för den ultrakänsliga huden med en omedelbar återfuktande och lugnande effekt. Bomullsceller hjälper till att stärka immunförsvaret genom att skydda cellerna mot yttre angrepp. Medan Bio-hyaluronat återfuktar huden och binder fukt. Masken går lika bra att sova med som den är, eller låta verka 5-10 min och skölja bort den därefter. Nu ska jag gå och lägga på mig lite ”Cotton-mask” innan jag går och lägger mig. God-natt!

Masken går att köpa på alla ställen där de säljer Caritas hudvårdsprodukter. Priset ligger på 435 kr för 50 ml.

 

2 Replies to “4. Fukt fukt fukt – det är vad våra hudar behöver just nu”

  johanna svensson
  januari 15, 2012 7:03 e m

  min favorit !!!!!!!!!!!

  trettioplus.com
  januari 17, 2012 3:32 e m

  Roligt att höra, vad är det bästa med denna produkt tycker du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *