Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

8. En ny och modern hudvårdsserie från BareMinerals med anti-age effekt.

 

Id Bare Minerals har kommit med en ny Hudvårdsserie som jag gillar väldigt mycket. Den sk Deep Cleansing Foam, är en djuprengöring som passar alla hudtyper inkl akne, fet och känslig hud, men även en åldrande hud då den innehåller ”anti-age” egenskaper.

Produkten innehåller Aloe vera, Essentielle/eteriska oljor, Olivolja, Vitamin A, B, C och E. Produkten är allergitestad och inte testad på djur.

Den finns att köpa på Åhlens för ca 199 kr och kommer i en härlig beige och rosa förfackning.

Pure Transformation Night Treatment Clear från BareMinerals passar alla hudtyper. Detta är en mineralbehandling för nattligt bruk som motverkar förstorade porer, ger lyster och ökar cellförnyelsen. Testa själv och upptäck att din hud får mer lyster, jämnare hudton och förbättrad hudstruktur – kort sagt ser yngre ut! Den koncentrerade pulverformulan boostar huden med välgörande mineraler medan du sover så att du möter den nya dagen med bareMinerals välkända, naturliga lyster. Produkten finns i fyra olika nyanser (clear, light, medium och tan) för att täcka skavanker perfekt. Formulan innehåller en extra hög koncentration av bareMinerals 100% rena RareMinerals ActiveSoil Complex, som reducerar porstorleken, motverkar ålderstecken, återfuktar och ger en slätare hud. Kraftfulla antioxidanter skyddar mot skadliga fria radikaler, vilket motverkar hudens åldrande. I en oberoende amerikansk konsumentundersökning tyckte 83% av kvinnorna att de hade färre skavanker och förminskade porer, 85% upplevde en förbättrad hudstruktur och 89% ansåg att huden var fastare och mer elastisk. Fri från parabener, parfym och artificiella oljor.

Många gillar att ha puder på sig på natten och känna sig lite snygg, samtidigt som produkten är vårdande och bra för huden.

Hur använder man produkten då? Jo, man appliceras varje kväll med hjälp av den inbyggda borsten. Skaka burken medan den fortfarande är stängd så att pudret fästs i borsten. Öppna locket, skaka bort överflödigt puder och applicera på huden genom att ”buffa” med borsten i cirkulära rörelser. Upprepa 2-3 gånger för ett heltäckande resultat. Använd som det avslutande steget i din hudvårdsrutin på kvällen. Pudret färgar inte av sig på kudden.

Produkten innehåller: 4,2 gram mineralpuder och kostar ca 780 kr. Denna produkt finns även att hitta på Åhlens.

2 Replies to “8. En ny och modern hudvårdsserie från BareMinerals med anti-age effekt.”

  Maria Karlsson
  januari 12, 2012 5:09 e m

  Tack för infon! o fina förpackningar! ;0)

  trettioplus.com
  januari 13, 2012 9:37 f m

  Ja, de är super fina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *