Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

22. Couture Couture från Juicy Couture – min favorit kvällsparfym

Jag fick önskemålet att skriva om någon parfym som jag gillar. Om jag ska vara ärlig så har jag flera olika parfymer till flera olika tillfällen. Jag gillar att anpassa mina parfymer till humör, tid på dygnet och situationen. På dagen så brukar jag ha någon lätt fräsch parfym, jag har en från Ted Baker som jag fick av min pojkvän som luktar lite citrus som jag gillar. Eller så har jag någon lite mer romantisk typ Lovely från Sarah Jessica Parker.

På kvällen dock så föredrar jag att ha en något mer tyngre parfym, inte allt för tung, men någon som luktar lite mer afton och som är lite mer utmärkande. (Nu måste jag dock poängtera att jag är allergisk när folk sätter på sig för mycket parfym, det kanske bara räcker med ett sprut, men det får iallafall lukta lite mer än på dagen tycker jag). Då är min favorit just nu Couture Couture från Juicy Couture.

Couture Couture är en läcker eau de parfum i en glittrande flakong med dragkedja och Juicy J- och Love G&P-hängen samt en glittrig, gyllene kork. Insidan innehåller rosa vindruva med apelsinblomma, mandarin, vinrött plommon, kaprifol och lättjefullt och krämigt sandelträ.

Toppnotens läckra mandarin är insvept i naturlig apelsinblomma, den dyraste i parfymbranschen. Sedan gör det saftiga inslaget av rosa vindruva (skapat exklusivt för Couture Couture) sig utmärkande. Lekfull, flirtig & instinktiv. Inslagen av vindruva är beroendeframkallande. Stjärnjasmin och kaprifol bidrar med mildhet och kvinnlighet till doften. Det lila plommonet har en sensuell inverkan med sina fylliga och fruktiga nektar.

Krämigt sandelträ ger en sammetslen mjukhet, och inslaget av ambra och vaniljextrakt bidrar till det njutningsbara i doften. 

Testa dig fram själv, men denna doft tycker jag är perfekt som kvällsparfym dessutom så är flaskan himla fin i badrumsskåpet! 😉

Couture Couture går att köpa på Parfyrmeri-l.se för 495 kr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *