Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

18. AVÈNE THERMAL SPRING WATER – den perfekta uppfräschningen under dagen

Avène thermal spring water är ett super härligt ansiktsvatten i spray-form som jag använder dagligen. Jag fick den på prov när jag var på anställningsintervju på Dermarome som har argenturen för Avène i Skandinavien. Jag sökte jobbet som säljansvarig, men när jag insåg att jobbet innebar mycket resande och övernattning i Norrra Sverige så tackade jag nej.

Avène thermal spring water är perfekt att spraya över ansiktet under dagen när man känner sig torr, samt om man är på resande fot tex i flyget eller bara som en allmän uppfräschning efter den dagliga rengöringen.

 
Thermalvattnet består av 100% lugnande vatten direkt från källan i Avène och är rikt på silica som skyddar huden från yttre påfrestningar. Rikt på viktiga spårämnen som bl a zink, koppar, selen, järn och silica. Oparfymerad.

Avène Thermal Spring Water går att köpa på Apoteket AB för bara 95 kr! Testa du med!

4 Replies to “18. AVÈNE THERMAL SPRING WATER – den perfekta uppfräschningen under dagen”

  Anna
  januari 30, 2012 10:41 f m

  Hej, jag har en fråga: kan man spraya ansiktsvattnet ovanpå sminket eller försvinner det då? /Anna.

  trettioplus.com
  februari 1, 2012 10:51 f m

  Hej Anna, nej du kan spraya hur mycket som helst ovanpå sminket utan att det kommer att rinna, tänk bara på att spraya en armlängsavstånd ifrån. Perfekt att ha framför datorn när man blir torr! /Lotta

  Gabi
  februari 1, 2012 9:48 f m

  Härligt och uppfriskande på en torr hy, lätt att ha med sig i väskan, rekommenderas!

  maj 11, 2012 6:38 f m

  Jenny: Ska man komma fram alls med rullstolar hemma se5 me5ste det vara sklapigt uppplockat. En ff6rdel med att ha se5 me5nga rullstolar och se5nt som ste5r ive4gen e4r att man inte heller kan komma fram och stf6ka ner kanske 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *