Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

19. AROMA CONFORT BY DECLÉORE – en fantastiskt härlig Body lotion

Jag har fått önskemål att blogga om någon Body lotion som jag gillar och som jag kan rekommendera till oss 30 +….. Den Body lotion som jag tycker är klart bäst är Aroma Confort Systeme Corps Lait Hydratant Moisturising Body Milk by Decléore som är en fantastiskt skön kropps lotion som luktar gott, är lätt till konsistensen och sjunker lätt in i huden!

Aroma Confort gör huden mjuk och len i ett kick. Det enda man ska tänka på är att jag brukar använda den när jag inte är för torr. Är jag för torr så kanske man ska ta någon fetare body cream (typ någon från Body shop eller så), men är man lagom torr och bara behöver lite fukt så är denna perfekt!

Aroma Confort innehåller kokosolja, vitamin E, D Panthenol och andra mjukgörande ingredienser. 

Denna härliga body milk går att köpa på olika salonger, men även på nätet! Jag såg en site som heter Beauty Planet som säljer den för endast 279 kr! (250 ml)

2 Replies to “19. AROMA CONFORT BY DECLÉORE – en fantastiskt härlig Body lotion”

  sara
  februari 15, 2012 10:38 f m

  Hej! Har testat Decleor och är supernöjd, har du fler av deras produkter att rekommendera, tex till ansiktet?

  trettioplus.com
  februari 16, 2012 1:47 e m

  Hej Sara, kul att höra att du gillar Decléors produkter. Jag har jobbat mycket med Decléor och en ansiktskräm som jag tycker är super bra, och som passar bra för oss 30+ är Expression de l’age Radiance smoothing cream. Den går att köpa på http://www.beautyplanet.se för 469 kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *