Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

20. Alguaromes Toning Bath and Showergel – en super skön duschkräm för vardagsbruk

En duschtvål som jag verkligen kan rekommendera är Alguaromes Toning Bath and Showergel från Decléore som är både uppiggande, stimulerande och stärkande. När jag gick min Decléore-kurs på Dermarome så fick jag en test på denna produkt och bara älskar den sedan dess…

Man känner sig så fräsch efter att ha använt denna duschkräm, den tar bort orenheter samtidigt som den återfuktar kroppen. Decléor Alguaromes Toning Bath and Showergel passar för användning varje dag. En riktig vardags-lyx!

Decléor Alguaromes Toning Bath and Showergel går även den att köpa på nätet: på Beauty Planet för 249 kr.

2 Replies to “20. Alguaromes Toning Bath and Showergel – en super skön duschkräm för vardagsbruk”

  Eva
  januari 31, 2012 8:19 e m

  Hej
  Vad är det för innehåll i Alguaromes?
  Har du tips på några 100% naturprodukter inom duschkräm?

  trettioplus.com
  februari 2, 2012 10:18 f m

  Hej, o Tack för ditt inlägg! Alguaromes innehåller växtessenser från mejram, citron, rosmarin och lavendel samt extrakt av laminaria-alg. Ett 100% naturligt märke som jag kan rekommendera är WELLNESS från Dharmazone. Deras duschkräm innehåller mandelolja och skandinaviska hjortron rika på antioxidanter, vitamin A, C, E. Helt fantastisk serie!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *