Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

2. AHA-behandlingar bäst på Hösten

AHA-syror (Alpha Hydroxy Acids) har en terapeutisk förmåga på huden genom att fina linjer, grov hud, grunda ärr och hud med åldersfläckar samt pigmenteringar förbättras. Huden blir fastare, starkare, slätare och jämnare.

Jag brukar använda AHA-lotion (ansiktsvatten) både morgon och kväll och vid behov. Jag upplever att min hud blir klarare och fräschare av att använda det. Jag använder AHA-lotion från Gilda Cosmetic som jag gillar (se bilden nedan). De har även andra AHA-produkter som AHA-mask och AHA-gel. Tänk bara på att undvika solen när du använder AHA-produkter då det kan ge pigmentsfläckar i ansiktet. Därför rekommenderar jag att ha hög solskyddsfaktor som solskydd nr 50  samt inte använda AHA-produkter under sommarhalvåret.

Du kan beställa produkten ovan genom hemsidan: www.gildacosmetic.se.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *