Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

21. Absolut Repair Cellular Leave-in Serum – mitt nyaste inköp för håret

När jag var hos frisören i förra veckan och gjorde slingor så rekommenderade hon mig denna produkt: Absolut Repair Cellular Leave-in Serum från L’Oréal.

Absolut Repair Cellular är en hårvårdsserie för kvinnor med torrt och skadat hår. Man säger att ett hårstrå är uppbyggt i tre zoner, och nu kan L’Oréal för första gången presentera en hårvårdsserie som verkar ända in i zon c. Efter 10 användningar ska man ha återfått ett reparerat och hälsosamt hår.

Deras Leave-in Serum är intensiva näringsdroppar till försvagade och skadade toppar. Man sprayar lite av serumet i handen och arbetar in i topparna. Resultatet blir jämnt och slätt, och sluter och motverkar kluvna toppar.

Hos frisören så sprayade hon mitt hår med detta hårtoppsserum efter att det var fönat. Men man kan lika väl ha det i blött hår. 

 

Mitt hår/mina toppar känns väldigt mjuka efter att ha använt detta serum, men man ska vara försiktig så att man inte tar för mycker, då det kan göra att håret ser fett ut! Produkten är dessutom mycket dryg.

L’Oréal Absolut Repair Cellular Leave-in Serum går att köpa på BangerHead.se för bara 159 kr! Perfekt till torra och tråkiga vinterhår!

2 Replies to “21. Absolut Repair Cellular Leave-in Serum – mitt nyaste inköp för håret”

  Gabi
  februari 1, 2012 9:53 f m

  Låter som något jag borde testa, bra tips!

  kim
  februari 2, 2012 10:23 f m

  den är bra för torrt och risigt hår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *