98. Höstens trender – Make up store!

Hej allihopa och hoppas att ni har en skön sommar! Själv har jag precis kommit hem ifrån min semester i södra Sverige där jag både varit på landet utanför i Hovs hallar i Skåne (mellan Båstad och Torekov), och på min killes land i Fiskebäckskil på Västkusten. Super skönt!

Idag är det 1/8 och DÅ får jag skriva om Höstens trender från Make up store vars Press event jag var bjuden till i slutet på Maj. Vi fick även ta del av vinterns färger, men det får jag tyvärr inte skriva om förens 1/10 (så håll utkik då!!)

Spellbound som Make up stores höstkollektion heter präglas av mystik, magi, ormar, kråkor och häxkonst.

Många av de färger som visades på press eventet var: grönt, brunt, vinrött, blått och lila. Se en fin inspirationsbild nedan!

Det är fortfarande cat-eye som gäller denna säsong, och man ska gärna även ”bredda ögonen” lite genom att breda ut ögonskuggan utåt mot ögonvrån lite som ”cat-eye looken”.

Avslutningsvis så fick vi en hel del make-up som jag ska testa och visa lite mer i senare inlägg. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag!

Kram Lotta

 

||||| 0 Gilla! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *