Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

95. Foaming wash from BLISS.

Hej, och hoppas att ni har haft en skön Midsommar!!! Personligen var jag helt överlycklig över det fina vädret!! Det kändes nästan lite för bra för att vara sant 🙂

Jag fortsätter att skriva lite om mitt tema ”BLISS” då det har blilivit ett utav mina favorit-märken! Produkten är nr 1 på bliss topplista av bäst sålda produkter. Hela förra veckan och under helgen har jag använt Bliss ”fabulous foaming face wash” när jag tvättat mig på kvällen, och nu har även jag fallit dit! 😉

”Fabulous foaming wash är en fräsch rengöring och peeling i ett. En lätt löddrande rengöring och exfoliering som lämnar huden len, mjuk och uppfräschad. Tar bort makeup och orenheter, lugnar och peelar skonsamt bort döda hudceller. Så mild att du kan använda den varje dag. Super fräsch fruktig doft!”  

OBS GLÖM INTE ATT VARA MED OCH TÄVLA OM BLISS BODY BUTTER PÅ INLÄGG NR 90. TÄVLINGEN TAS NED IKVÄLL KL 23.59, SÅ FORTSÄTT GÄRNA ATT SKRIVA DIN KOMMENTAR OM DU INTE REDAN HAR GJORT DET! Lycka till! 🙂 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *