Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

91. Dermalogicas Skin booster,

Dermalogica är ett märke som jag skrivit om tidigare i min blogg. Dermalogica är ett Amerikanskt hudvårdsmärke som funnits sedan 1986. Många som gillar kliniskt-rena produkter gillar Dermalogica. De är luktfria och förpackningarna är väldigt stilrena och enkla. Jag har testat Dermalogicas Skin booster och tänkte skriva om den här:

Extra Firming Booster har en omedelbar åtstramande effekt! Den innehåller växt- och algproteiner som sägs stärka huden på längre sikt. Den sägs även vara perfekt för de fina linjerna runt ögonparti och mun. Vi får se jag har bara testat den i 2 dagar! 🙂

Man använder boosterna genom att använda 6-8 droppar i ansiktet, under din dag och nattkräm. Den kan även användas under masker och ögonkrämer för att ge en starkare effekt av krämerna. Använder du boostern varje dag och natt så ska den hålla i upp till 10 veckor.

 

Boostern går att köpa på Åhléns för 645 kr.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *