Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

90. Utlottning – Bliss lemon + sage body butter

Idag tänkte jag köra en liten Tävling/Utlottning så att även ni har möjlighet att testa Bliss lemon + sage body butter!

Det enda du behöver göra är att dela med dig av ditt bästa sommartips för huden i kommentarsfältet nedan, så har du möjligheten att vinna sommarens fräscha Body butter lemon & sage från Bliss. Tävlingen kommer att ligga uppe till och med Måndag 25 Juni kl 23.59. Vinnaren kommer att kontaktas via email då ni kommer att få ett exemplar på posten. 🙂

Denna Body butter är paraben-fri och ger en frisk och lyxig känsla av dofterna lemon och sage (citrus och salvia). Det är en rik kroppskräm som ger en långvarig återfuktning. Volym: 200 ml och priset är 295 kr.

 

* Kommentarsfunktionen till detta inlägg är av förklarliga skäl avstängd.

 

 

24 Replies to “90. Utlottning – Bliss lemon + sage body butter”

  Linn
  juni 20, 2012 6:26 f m

  Med risk att vara tjatig så är det fortfarande mycket vatten och solskyddsfaktor som är det bästa för huden under sommaren. Jag är helt för att leva i nuet men när det gäller huden måste man också tänka på framtiden…

  juni 20, 2012 10:16 f m

  Helt ärligt, det bästa tipset är vatten! Det tål att upprepas gång efter gång men ja, glöm inte bort vattnet!

  AnnaKaize
  juni 20, 2012 10:18 f m

  En peeling innan solning, snåla inte med solcrémen (de flesta tar på tok för liten mängd och då stämmer inte spf-siffran) och noggrann återfuktning efteråt.
  I ansiktet föredrar jag personligen en färgad dagcréme eller en BB-créme i stället för foundation, och kom ihåg att vara försiktig med parfym så att man inte får fula fläckar.
  Glad Sommar 😀

  juni 20, 2012 12:03 e m

  Mitt bästa sommartips är att man absolut inte får glömma att smörja in sig med solkräm det ’r jätte viktigt. Och om det blir för varmt så svettas ju solkrämen av så då får man inte glömma att smörja på igen. Man kan aldrig smörja för mycket bara för lite.

  Trevlig sommar

  Kram

  Sara
  juni 20, 2012 3:56 e m

  Mitt bästa sommartips för huden är att låta huden vila över sommaren, ha lite eller inget smink och var ”naturell”, det är fint nog på sommaren!

  Kim F
  juni 20, 2012 4:24 e m

  Som så många andra säger jag vatten och skydd från solen. Men jag vill även tillägga en bra bodyscrub. Jag älskar att skrubba loss i duschen och få en härlig rosig hy!

  🙂

  juni 20, 2012 5:44 e m

  Skratta mycket! Ansiktet är fullt med muskler – grimasträning! Inte nog med att det stramar upp hyn så är glada, lyckliga människor det vackraste som finns!

  juni 20, 2012 8:45 e m

  Mycket vatten, frossa i frukt och bär som innehåller allt du behöver för en frisk hud och att undvika för mycket solande som förstör den! 🙂

  Lovisa
  juni 20, 2012 11:16 e m

  Min hud finner sig i mitt sommarliv väldigt bra. Den klarar sig utmärkt trots saltvattenbad, alldeles för kalla, svenska sommarkvällar, dagar av solsken och ett och annat myggstick! Som ett tack för att min hud skyddar allt som ligger innanför så bra ser jag till att då och då smörja in den med mjukgörande body lotion, gärna med tillsatt solskyddsfaktor. Det är mitt bästa sätt att tacka mitt härliga och funktionella skinn! 😉

  susanna wahlqvist
  juni 21, 2012 7:59 f m

  Mitt bästa sommartips för huden är att skrubba kroppen med en body scrub för att få en jämnare solbränna. Sen smörja in kroppen och ansiktet med en ekologisk solcreme. Jag har känslig hud så jag avstår från parfymer i mina produkter….så badger solcreme är jättebra för mig. Är jag ute och rör mig mycket så kan det ibland räcka med att jag tar på mig en kräm med sheabutter vilket är enormt återfuktande. Mycket sömn och mycket vatten är viktigt! Äta mycket morötter och tomater bl.a är också bra då du får ett naturligt solskydd!

  Amanda S
  juni 21, 2012 12:59 e m

  Vatten och duscholja så huden alltid är mjuk. Sedan ska man gärna duscha i ganska svalt vatten. DÅ mår huden underbart!

  juni 22, 2012 5:49 f m

  Som alltid – gott humör och bra med sömn och bra mat och vatten! Sedan solskydd varje dag och återfuktning på kvällen

  Anna
  juni 22, 2012 7:53 e m

  Peela huden några dagar innan du börjar sola, och raka inte benen alldeles innan du går ut. Unvik roll-on och parfym som kan ge bruna fläckar. Smörj huden noga med solskyddfaktor en liten stund innan du går ut i solen. Smörj sedan med jämna mellanrum, oftare om du badar. Tänk också på att skydda läpparna med solskyddsfaktor! Drick extra mycket vatten, det är viktigt för huden. Vänta en stund innan du duschar efter solandet, så huden får en chans att lugna ner sig. Ta sedan en sval dusch och smörj noga in huden med en lugnande och fuktgivande kräm. Sola med förstånd, gå gärna till skuggan under den hetaste tiden på dagen. Undvik att bränna dig, skydda gärna huden med en tunn vit t-shirt och något på huvudet! Ge din hud en vilodag ibland. Håll lite extra koll på dina leverfläckar. NJUT AV DIN HUD SOM BLIR EXTRA FIN OM SOMMAREN! 🙂

  Sofie L
  juni 23, 2012 6:47 f m

  Om man ska vara ute i solen sá är en skyddande solkräm a och o oavsett vad man har för hudtyp. Dricka mycket vatten, äta mycket frukt och grönsaker. Efter en láng vistelse i solen behöver huden extra fukt och näring och bör smörjas in med en bra kräm.

  monika gustavsson
  juni 23, 2012 7:00 f m

  Ta hand om utsidan och insidan. Ät och drick bra, rör på dig, scrubba kroppen, använd återfuktande kräm och såklart solskydd när det är aktuellt.

  vh
  Mamma Monika

  Maria
  juni 23, 2012 10:03 f m

  Skippa sminket, drick mängder med vatten och håll dig borta från chokladen (som ändå bara smälter i värmen). Huden kommer att bli mer eller mindre perfekt på under en vecka, och du kommer glömma att du inte ens har smink på dig!

  Christine Petersson
  juni 23, 2012 4:03 e m

  Mitt tips för sommartorr hud är att skrubba kroppen med olivolja och strösocker som man sen duschar av sig. Man får en babylen hud efter det! =)

  Caroline
  juni 24, 2012 4:28 e m

  Gel från Aloevera är ett måste för mig. Fuktar bra, både för ansikte och kropp.
  Brukar ha den som nattkräm när huden är törstig eller irriterad.
  Lindrar sveda orsakad av sol och insektsbett. En universalprodukt!!!

  Emely
  juni 24, 2012 5:11 e m

  Vilken härlig tävling!
  Mitt bästa tips är att gå på ansiktsbehandling på våren för att fräscha upp den vintertrötta huden. Glöm för tusan inte solskyddsfaktor, slarva inte med sömnen och skratta mycket och länge 🙂

  juni 24, 2012 5:28 e m

  Mitt bästa tips är att smörja in sig i olivolja på kvällen. då är huden babylen morgonen efter.

  marianne eriksson
  juni 24, 2012 6:29 e m

  En bodyscrub innan solningen börjar. Jag smörjer alltid in huden med bodybutter
  efter duschen, det funkar för mig. Solskydd bör man ju ha när man solar. Nästan alla har påpekat vikten av att dricka tillräckligt med vatten och jag kan bara instämma.
  Ha en riktigt skön sommar!

  Johanna
  juni 24, 2012 7:27 e m

  Jag köpte en hudkräm från Anatomicals som var riktigt billig och riktigt bra! Den tycker jag man kan ha året om. Annars tycker jag att dessa nya mineral-puder foundations är bra mycket fräschare på sommaren än en vanlig foundation!

  Berit Söllwander
  juni 25, 2012 9:28 e m

  Torrborstning och sedan dusch och insmörning med en härlig creme tycker jag känns underbart och huden känns som ny

  Isabelle
  juni 25, 2012 10:08 e m

  Njut av allt som får dig att må bra! Sol och salta bad (alternativt bastubad vid regnigt väder ), frossa i säsongens frukter, bär och primörer, ta en paus från smink och låt huden få andas men återfukta väl och glöm ej hög solskyddsfaktor. Och sist men inte minst ett måste för att huden ska må bra är en god nattsömn och att dricka mycket citronvatten! Glad sommar & tack för en inspirerande blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *