Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

88. Vichy – NORMADERM

Hello all och hoppas att ni har haft en bra helg?! Själv så flydde jag från storstadslivet ut på landet utanför Möja och kände lugnet… Det är så härligt där ute!

Dagens hudvårdstips: NORMADERM från Vichy!

Alla borde vi ha en bra hudvårdskräm som vi är nöjda med, vilken är din favorit?Jag har iallafall testat Vichys nya dagkräm för känslig hud under helgen, och mitt betyg är 4 av 5.

Krämen levde upp till sina krav: bra mot finnar, förstorade porer, rodnad, märken och ojämn hudton. Däremot så lovade den även att ”trolla” bort blankhet, och det vet jag inte om den lyckades med. Detta tycker jag å andra sidan inte gör någonting, då jag inte gillar krämer som torkar ut huden för mycket (och alla torrhetsrynkor kommer fram), utan snarare en kräm som återfuktar huden bra.

Normaderm är en ny produkt på marknaden och du hittar den på apoteket för ca 175 kr.

Ha en skön måndag!

Lotta

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *