Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

85. NeoStrata skin active

Hej allihop och hoppas att ni har haft en bra helg. Vilket väder det varit?! usch! Jag var på studentutspringet till min kusins dotter på Enskilda gymnasiet i Stockholm i fredags, och fy vad det regnade. Men de verkade ha det riktigt kul ändå hahaha…

NeoStrata skin active har hittat till Sverige och är det nya märket nu på alla kliniker i Stockholm (runtom i landet vågar jag inte svara för än). NeoStrata skin active, är en avancerad och komplett antiagingserie som tar itu med alla synliga tecken på åldrande hud.

NeoStrata är ett hudvårdsföretag i Princeton, USA, som bedriver ledande dermalogisk forskning och uveckling under ledning av två av världens främsta hudvårdsforskare, professorerna Dr. Eugene van Scott och Dr. Ruey Yu (som ligger bakom företaget och märket Exuviance).

Dessa forskare är skapare och patentinnehavare av Alfahydroxy- och Polyhydroxysyreteknologin (AHA/PHA) som säkert många utav er känner till.

Stockholmskliniken som bla håller på att ta in detta märke vill testa några produkter på mig i höst, så att jag kan skriva om dem sen. Så håll utkik- det kommer en längre rapport längre fram :-).

See you tomorrow!

2 Replies to “85. NeoStrata skin active”

  Carina
  juni 13, 2012 9:52 e m

  hej sökte om skin active och hittade in på din blogg, kul, jag använder detta kitet ett tips finns på tradera.com till salu för 600kr för alla de 4 produkterna.

  Älskar neostrata de är bäst

  Malin P
  september 13, 2012 2:28 e m

  Kul att höra, jag är nyfiken på denna produkt, ser fram emot en rapport!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *