Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

84. Vitality by M

Hej alla,

Såg just ett inlägg som jag tänkte lägga upp i påskas men som aldrig kom iväg, ha ha. Här kommer det nu istället 🙂

I maj lanserades en ny hudvårdsserie för ung hud: Vitality by M från Matis. Produkterna som innehåller en hög koncentration vitamin C och B, aminosyror och gojibär boostar huden med energi och lyster. De är milda men effektiva och idealiska för att redan från unga år få in en bra hudvårdsrutin.

Jag testade deras VitaminiC Mask och kände att den kanske inte var något för mig. Den nästan torkade ut min hud, samtidigt som jag dagen därpå fick 2-3 kvisslor i ansiktet. Nu kan det ju vara så att jag provar ju så otroligt mycket olika krämer hela tiden, så att det är klart att det inte är världens bästa för huden. Samtidigt så innehåller det ju aminosyror som kan få upp underliggande orenheter till ytan för att sedan ta bort dem.

Mitt betyg blir nog ändå att köpa denna serie till era unga släktingar och vänner i 17-25 års åldern, innan huden börjar bli torrare. Bra present tips alltså!

Jag i påskas med fjäder i håret 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *