Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

77. Dermalogica

Hej alla, skönt med halv-dag eller hur!? 🙂

Idag tänkte jag passa på att slänga in en veckans fråga…

VECKANS FRÅGA: Hej Lotta, jag undrar om du känner till märket Dermalogica, och vad du i så fall tycker om det? Tacksam för svar. Bettan.

Mitt svar:

Hej Bettan,

Tack för din fråga. Dermalogica är ett märke som jag känner till mycket väl, och som jag varit nyfiken på länge nu, men än så länge inte använder.

Dermalogica är ett amerikansktmärke som grundades i Los Angeles 1986. Samtliga produkter är icke-komedogena, dvs de framkallar inte pormaskar. De är fria från tilltäppande mineraloljor, lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen samt uttorkande S.D.-alkohol.

När jag fick ditt mejl så såg jag till att få lite tester och har nu testat deras mest populära produkter i Sverige: deras peeling ”daily microfoliant”, deras booster ”extra firming booster”, deras mask ”multivitamin power recovery masque” och slutligen deras solskydd ”oil free matte block – spf 20”. Samtliga av deras produkter får bra betyg av mig. De känns sköna på huden och ger en lätt ”uppstramande effekt”. Det är svårt ju mer man lär sig om marknaden, destu mer märker man hur många bra produkter det finns. 🙂 Dermalogicas booster kommer jag lätt att köpa i framtiden. Läs gärna mer på: www.dermalogica.se.

Jag hoppas att du har fått lite svar på dina frågor, Bettan.

Vänligen,

Charlotte

Mejla gärna in din ”veckans fråga” på lotta@trettioplus.com.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *