Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

76. Fina naglar!

Hej alla,

Jag har varit bortrest i helgen och hade fått 300 kommentarer på min blogg när jag kom hem! Jag undrade vad det var som hade väckt så många reaktioner, men då upptäckte jag att jag har fått en massa spam-mejl som jag nu har jobbat med här på morgonen att få bort… suck……. 🙂

Till alla mina läsare som ”likar” min blogg har jag ett erbjudande idag. Jag har gjort mina naglar finfina hos BELLA på Hagagatan 5 i Stockholm. Hon har lagt ett sk gelélack som är så populärt idag på mig! Det ser ut som ett vanligt lack, men håller i upptill 2-3 veckor utan att flagna! Perfekt för dig som redan är nöjd med dina naglar och inte vill ha någon förlängning utan bara känna dig fin. Helt torrt när du lämnar salongen, och du kan själv lösa upp lacket när du själv önskar.

Det kostar 450 kr/gång hos henne (de flesta salonger tar 540 kr- 900 kr), men om du kommer via mig så får du ett ”testerbjudande” för 350 kr!

Det enda du behöver göra är att ”lika” och mejla din mejladress till lotta@trettioplus.com så skickar jag dig kontakten vidare!

Enjoy the rest of the day alla snygga människor! så hörs vi snart igen!

/Lotta 

 

One Reply to “76. Fina naglar!”

    Annie
    maj 22, 2012 11:01 f m

    Åå det ska jag testa, tröttnat på avskavt lack efter två dagar! Annie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *