Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

71. Moroccanoil Oil Treatment

Hej alla och hoppas att ni har haft en skön Valborg.

Moroccanoil är ett känt hårproduktmärke som jag har hört så mycket om på sistone, nästan så mycket att jag faktiskt blivit lite trött på det, men aldrig testat. Alla har pratat så gott om denna Moroccanoil och förra veckan bestämde jag mig själv för att testa. 🙂

en lite frisör i Vasastan där jag köpte mina produkter.

Recension: Jag har testat Moroccanoil intense hydrating mask och Moroccanoil treatment (en flaska med hårolja). Masken tyckte jag kändes jätte bra. Den var lite dyr bara, men hörde att den ska vara dryg. Den luktar gott och återfuktade mitt hår bra, så den får en 3,5 av mig. Minus poängen kom från priset jämfört med effekten.

Oljan däremot tyckte jag var spännande. Jag köpte den ”lighta” varianten eftersom jag har blont hår. Jag la i den i handuks torkat hår, och håret återfuktades bra, gav ett fint resultat, och mina spröda toppar såg fräschare ut. Jag ger den 5 av 5.

Läs mer på: www.moroccan-oil.se

Idag ska håren tydligen vara  mjukare och glansigare oavsett vilken frisyr man har. Kanske kan Oljan från Israel vara räddningen??

är det någon som tycker något annat?

2 Replies to “71. Moroccanoil Oil Treatment”

  Hella
  maj 22, 2012 11:05 f m

  Har bara hört bra om oljan, vill också testa men tycker den är lite för dyr. Var den dryg sa du? Behövs det bara lite i topparna? Hälsningar Hella

  trettioplus.com
  maj 23, 2012 8:29 f m

  Hej, ja oljan är dryg och du behöver bara en liten mäng i topparna (el där håret känns torrt)- det finns en mindre flaska runt hundralappen, om du tycker att den stora är dyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *