Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

66. Ansiktsmask + Bäst i test + Erbjudande :-)

Hej alla !!

På läsarnas begäran så har jag gjort en liten ”Bäst i test” utav 4 st bra Ansiktsmasker som jag själv brukar använda. Ni som följer mig vet att jag har blandhud med torrare kinder. 🙂

Häng med o kolla !!

Origins drink up Mask

Origins är ett hudvårdsmärke som är väldigt populärt i USA. De använder sig bara av naturliga ingredienser och är väldigt snällt mot vår natur.

Recension: Jag ger Origins drink up mask en 2:a av 5 möjliga. Argumentet till det är att tuben håller väldigt länge och känns bra på huden, men jag skulle kalla masken en fet hudkräm istället för en ansiktsmask. Den är inte tillräckligt återfuktande i mina ögon.

Decléor Harmonie Calm Mask

Decléor Harmonie Calm Mask är helt fri från parabener, mineraloljor, syntetiska färgämnen och parfymer. Milt pH-värde.

Recension: Decléor Harmonie Calm Mask är en skön ansiktsmask med en smart applicationsborste inbyggt, vilket gör den lätt att ta med. Denna produkt får en 4:a av 5 möjliga från mig. Det negativa är att den inte är tillräckligt återfuktande för mig, utan jag behöver sova med den över natten.

Kiehl’s Algae Masque

 

Algae Masque innehåller Green Tea, Chamomille och Calendula. Kiehl’s produkter är inte testade på djur.

Recension: Algae Masque eller Algmask som den heter på svenska får en 4:a av 5 möjliga från mig. Huden känns riktigt återfuktad och len efter att ha testat den, men det negativa är även här är att det skulle lika väl kunna vara en fet ansiktskräm, då jag behöver sova med den för att få bästa resultatet.

Fuktmask Vital – Wise

Wise-produkterna är svensktillverkade, och gjorda av oljor från växtriket. Inga kemiska tillsatser är tillsatta.

Recension: Fuktmask Vital är min klara favorit. Jag har använt den i flera år nu, och det är den enda fuktmasken som jag har testat som passar min hud som en mask och inte som en sk fet hudkräm. Den får en 5:a av 5 möjliga från mig.

Just nu så får alla mina läsare 15 % rabatt på Wise Fuktmask Vital. Den passar torr, fuktfattig och mogen hy. Det enda ni behöver göra är att mejla www.trettioplus.com till mejladressen info@wisenaturkosmetik.se samtidigt som ni gör er beställning. Glöm bara inte att ange ert namn, postadress och telefonnummer. Ord pris är 288 kr. Erbjudanden räcker t.om. 1 Maj 2012.

 

3 Replies to “66. Ansiktsmask + Bäst i test + Erbjudande :-)”

  Lina D
  april 19, 2012 1:12 e m

  Tack för tips, ska absolut nappa på erbjudandet och testa Fuktmask Vital! Lina

  trettioplus.com
  april 23, 2012 8:53 f m

  ja gör det 🙂 Det ska jag med göra. 🙂

  juni 2, 2015 4:06 e m

  […] är bäst inom en viss kategori på min skönhetsblogg. Jag har tidigare skrivit om solkrämer, ansiktsmasker etc och idag tänkte jag skriva om […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *