Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

65. Ekologisk hudvård Love & Toast

Love & Toast är ett märke som jag har sett ganska så mycket på sistone. Det är ett ekologiskt hudvårdsmärke från USA, med färgglada förpackningar, som jag bestämt mig för att lära mig lite mer om!

Alla produkter från Love & Toast är över 97% naturliga och är helt fria från parabener, sulfater, propylengykol, ftalater, triclosan, mineraloljor och syntetiska färgämnen och produkterna är ej testade på djur.

Love & Toast är framtaget av en kvinna i USA som heter Margot Elenas, och det har tagit henne flera år att ta fram en sammansättning av naturliga och miljövänliga ingredienser.

Margot Elena öppnade sin första butik 1993 i Kansas, USA där sålde hon handgjorda tvålar, egenblandade ansiktsprodukter och naturliga parfymer med eteriska oljor. Margot är även grundare till Lollia och TokyoMilk och kan nu med Love & Toast även erbjuda sina ”fans” ett naturligt val med Margots genuina touch. Pretty is as pretty does!

Hon erbjuder handkrämer, bodybutter, parfymer, cerat etc till bra priser! Jag har sett hennes produkter på Åhlens och Nelly.com och faller pladask för de härliga dofterna!

love & toast, härligt namn, inte sant?!

4 Replies to “65. Ekologisk hudvård Love & Toast”

  Ayla
  april 18, 2012 10:53 f m

  Hej Lotta tycker att din blogg är mycket trevlig och intressant. Personligen har jag fått massor med bra tips;)
  Fortsätt med det,

  Kramar Ayla

  trettioplus.com
  april 20, 2012 12:43 e m

  tack fina!

  april 24, 2012 8:56 f m

  Har varit väldigt nyfiken på Love & Toast på sista tiden 🙂 Tycker dom har väldigt söta produkter..

  trettioplus.com
  april 26, 2012 11:45 f m

  Ja visst har de 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *