Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

61. Hur blir jag av med kråksparkar kring ögonen?

Jag har valt att varje vecka välja ut en av läsarnas frågor en sk ”veckans fråga” och publicera den här på min blogg: www.trettioplus.com så att Alla kan ta del av den.

VECKANS FRÅGA: Hej Lotta, jag är en 35-årig tjej som börjar få kråksparkar kring ögonen.. hur kan jag göra för att bli av med dem? /malin

Mitt svar:

Hej Malin,

Det här med ”kråksparkar” kring ögonen eller skrattrynkor som det också kallas kommer förr eller senare. Personligen så tycker jag att det är väldigt charmigt, men jag håller med blir de för framträdande och djupa kanske det inte är så kul.

Nu ska man veta att man kommer aldrig att kunna bli helt av med sina linjer kring ögonen, men det finns en hel del saker som man kan göra för att reducera dem.

Först och främst tycker jag att man ska satsa på en bra ögon kräm. Som jag skrivit tidigare i min blogg så använder jag Decléors expression de l’age som jag varmt kan rekommendera till oss 30-plussare. Dessutom så använder jag Md formulations Vit-A-Plus anti-ageing eye complex under vinterhalvåret (då det innehåller aha-syra så jag vill helst inte ha det när jag är i solen).

Mitt nyaste inköp är en fuktmask för ögonen från Matis – Réponse Yeux eyes and lips treatment mask. Jag brukar lägga på den 15 min på kvällen, eller så kan jag till och med sova med den. Detta gör att linjerna slätas ut något och inte blir så markanta.

Mejla gärna in din Skönhetsfråga på lotta@trettioplus.com så kanske jag svarar på just din fråga nästa vecka. 🙂  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *