Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

60. Chocomania by Body Shop

Hej allla och hoppas att ni har haft en skön påsk! Vad fick ni i påskägget då?

Body shop har kommit ut med en ny chokladdoftande kroppsserie lagom till påsk. Denna luktar lika mycket choklad som en riktig chokladpralin! Förutom mjukgörande kakaosmör från Ghana innehåller serien 12 andra Community Fair Trade-producerade ingredienser från hela världen. Serien sägs bevara fukten i huden upptill 48 timmar.

Vad tycker jag om den då?

Recension: Personligen så tycker jag att Chocomania luktar alldeles för mycket choklad! Den har en stark chokladdoft som jag inte tycker passar på kroppen. Däremot så tycker jag faktiskt att det är en bra fuktkräm. Jag sov med den på mina torra händer i natt, och den hjälpte faktiskt. Därför så får Chocomania en 3:a av 5 möjliga poäng av mig.

Är det någon av er som gillar denna produkt? Ett bra presenttips till dem som älskar choklad! 

2 Replies to “60. Chocomania by Body Shop”

    mars 4, 2013 11:13 f m

    […] magen, när man är gravid, för att förhindra bristningar sk strier (har skrivit om den tidigare här). Jag hade en sådan hemma, så testade den nu över helgen och håller med, den kladdar inte lika […]

    september 12, 2013 6:48 e m

    […] Jag tycker att doften är ok, kanske lite “vi måste komma på någon ny doft àla chocomania” (se tidigare inlägg), men somsagt helt godkänd. Konsistensen är däremot lika mysig som […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *