Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

586. Instant Eye Lift

Jag har testat ”Instant Eye Lift” som jag köpte på flyget hem från Spanien. Det sägs vara en ’best-seller’ och jag blev nyfiken på att testa.

Jag har testat ögonserumet i ett par dagar nu och tycker kanske inte att mina fina linjer kring ögonen har minskat jättemycket på några minuter som det står på förpackningen, men inbillar mig att de inte ser lika djupa ut utan slätats ut på något vis. 3 poäng av 5 skulle jag säga.

Jag hör ju till typen som tycker att fina linjer, skrattrynkor you name it är fint kring ögonen för det visar ju att vi levt och skrattat mycket!! 😀 Om man nu stör sig så mycket på dem så finns det nog ingen kräm i världen som bara raderar dem utan då får man nog gå på fillers eller botox. Ett tips är att använda solglasögon när det är soligt för då kisar man inte lika mycket, vilket kan ge fler rynkor.😉

Har ni någon ögonkräm som ni inte kan leva utan?? Ha en bra start på helgen nu 🙂 Kram

Posted in Ögonkrämer Tips
#instanteye #instanteffects #ögonserum #trettioplus #fyrtioplus #femtioplus
0 Comments | Leave a reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *