Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

55. Min härliga frisör

I veckan var jag så trött på mitt hår! Även om det inte var så länge sedan som jag var hos frisören så kände jag verkligen att jag var TVUNGEN att gå dit igen. Det är väl så när våren kommer antar jag! Allt som man har kunnat gå och ”gömma” lite under vintern kommer helt plötsligt upp till ytan när vårsolen tittar fram… allt syns! 😉

Det var då jag bestämde mig för att boka in en ny tid hos min härliga frisör. Jag behövde lite tips och råd och helt enklet fräscha upp mig lite!

Alexandra på Klippoteket i Stockholm hade tid, och vips så var några centimeter av mitt hår kortare och färgen lite ljusare!

Här är en bild på Alexandra och Extreme Anti Snap från Redken som hon rekommenderade till mitt hår! Den är full av proteiner (som håret tydligen behöver när man färgar och bleker håret). Hon la det över mitt hår framförallt i topparna i vått hår, och håret ”kändes” faktiskt mer vårdat och fräscht efter att hon la i det. Är det någon av er som har erfarenheter av denna produkt? Jag är verkligen nyfiken på att höra? Gillar ni den? 

Här sitter jag färdigklippt och nöjd på väg hem!

Om det är någon som är trött på dagens väder (regnigt och trist..) så kan ni iallafall trösta er med att fukten i luften som kommer av regnet är bra för både hud och hår!

 

2 Replies to “55. Min härliga frisör”

    januari 15, 2016 3:58 e m

    du är jätte söt

    januari 15, 2016 3:59 e m

    du är söt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *