548. ACO Lifting Day Cream / Filling Night Cream

Hej alla fina läsare!

Jag hoppas att ni mår bra och njuter av sommaren fullt ut! Jag har varit ledig med min familj och försökt njuta så mycket jag kunnat, även om småbarnsåren kan innebära mycket springande hit och dit – ingen ro och ingen vila, men MYSIGT såklart!!! 🙂

Jag har testat ACO:s senaste dagkräm och nattkräm för normal / åldrande hud. Denna kanske passar bättre för någon annan, men tyvärr så har den inte fungerat så bra för mig. Jag har fått sämre hud med små finnar.. Det är därför väldigt viktigt när man köper hudkrämer att man just köper för den egna hudtypen. Jag rekommenderar starkt att man en gång i halvåret söker upp en bra hudterapeut, gör en hudanalys, så att man använder rätt produkter just för en själv. Varför så ofta? Jo hudtyper kan nämligen ändras med tiden/ årstider / perioder i livet etc etc

Vad kör du för bra ansiktskräm som Du gillar?

KRAM och ses här på bloggen snart igen.

||||| 5 Gilla! |||||

One thought on “548. ACO Lifting Day Cream / Filling Night Cream

  1. Just nu har jag ett par favoriter Peter Thomas Roth ROSE STEM REPAIR CREAM, dyr men gudomlig och dryg. Dagtid kör jag en lättare variant från Urban Decay Rehab Makeup Prep Day Cream Japanese Hydrating Gel funkar riktigt bra nu på sommaren.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *