Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

547. Glad sommar!

jag vill passa på att önska alla mina fina läsare en riktigt skön midsommar och sommar! Jag tar ett litet sommaruppehåll från min blogg och återkommer igen i augusti med massa smarriga nyheter. Tag hand om er och var rädd om er hud, varandra och er själva! Njut av den korta perioden i Sverige vi har sol (och tanka upp er med de viktiga D-vitaminerna 👊🏻), men glöm inte att skydda er och era barn mot solen med solkräm och sitt inte hela tiden i solen. Det är fräscht att ha lite färg, men det finns även väldigt bra brun-utan-sol produkter man kan använda. 😉 Sluta aldrig att tipsa varandra om bra hudvård.

KRAM från mig med en hemmagjord jordgubbstårta på Möja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *