53. Easter egg

Jag måste bara börja med att säga, att jag blir så glad när jag får mejl om hur mycket ni gillar min blogg! Det är så kul att höra och motiverar verkligen mig att fortsätta blogga – för utan er så blir det ju ingen blogg! 🙂 Tack alla!

Ja, snart är ju Påsken här och alla håller säkert på att planera för fullt vad man ska göra (om man inte har gjort det innan). Själv blir det nog ingen längre resa, utan det blir nog landet med pojkvännen 🙂

Vad ska man köpa för Påsk-ägg nu då? Eller rättare sagt VAD ska man själv önska sig? Personligen så är jag såå trött på detta smågodis. Man äter smågodis hela tiden, och nu så ska man helt plötsligt bara äta ännu mer! Fy…

Det jag istället kan rekommendera är att man önskar sig ett påsk-ägg med kanske någon av de hudvårdsprodukter som jag skriver om?

ELLER så såg jag på Lush SUPER fina äggformade badbomber! med en hemlig överraskning inuti! ♥ ♥ ♥

Dessa finns i två färger med dofter som: vanilj, grapefrukt och ylang ylang. Vilken lukt tilltalar dig?

 De går att köpa på www.lush.se för 59 resp 99 kr.

ni missar väl inte att vara med och tävla om Kiehl’s solskydd i inlägget innan?

||||| 0 Gilla! |||||

One thought on “53. Easter egg

  1. Jag skulle önska mig solskydd nu när vårsolen kommit. Stort tack för tipset och betygsättningen på Solskydd, jag har fått pigmentfläckar vilket inte alls är roligt.

    anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *