Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

529. New PRO-DEFINITION FACIAL OIL

Happy Friday!

Ni som har följt mig ett tag nu vet att jag gillar och TROR på ansiktsoljor!

Pro-definition facial oil från ELEMIS innehåller banbrytande stamcellsteknologi med ursprung i växtriket. Denna innovativa teknologi har mycket aktiva ingredienser med återfuktande egenskaper. Oljan absorberas lätt av huden, ökar fastheten och spänsten och ger ett lyft kring käklinjen, näsa och ögonbryn. Rik på fuktgivande fettsyror och vitamin E som ger intensiv näring och skyddar huden mot fria radikaler.

Rek pris 935 kr/15 ml.

Jag gillar att ha en ansiktsolja under min hudkräm på natten då cellförnyelsen är som störst. Dessutom så kan min hud tendera att bli lite blank under dagen och jag kör helldre på någon färgad solkräm. Vad är din inställning till ansiktsoljor?

Ha en fin kväll! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *