Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

517. Synergie – advanced eyelash perm kit!

Har du alltid drömt om att ha uppböjda ögonfransar utan att behöva använda en ögonfransböjare? Då är detta en behandling för dig!

jag har testat ögonfranspermanent från Synergie och är jättenöjd! Det gick fort, gav superfint resultat och håller i flera veckor! Testa du med! Jag gjorde min behandling på Vida Hud & Kroppsvård på Västmannagatan i Stockholm. Hur vill du ha dina ögonfransar?

Före

Efter

Njut av dagen!

Vänligen,

Lotta

Posted in Veckans fråga
#ögon #ögonfransar #ögonfransböj #synergie #permkit
1 Comments | Leave a reply

One Reply to “517. Synergie – advanced eyelash perm kit!”

    februari 8, 2017 2:41 e m

    Snyggt! Om det inte var så att jag har fransförlängning (av min dotter) så hade jag velat testa det där. Jag gillar lagom fylliga och lagom längd, just nu är de kanske lite för långa, måste be min dotter om lite kortare fransar när hon fyller på nästa gång, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *