517. Synergie – advanced eyelash perm kit!

Har du alltid drömt om att ha uppböjda ögonfransar utan att behöva använda en ögonfransböjare? Då är detta en behandling för dig!

jag har testat ögonfranspermanent från Synergie och är jättenöjd! Det gick fort, gav superfint resultat och håller i flera veckor! Testa du med! Jag gjorde min behandling på Vida Hud & Kroppsvård på Västmannagatan i Stockholm. Hur vill du ha dina ögonfransar?

Före

Efter

Njut av dagen!

Vänligen,

Lotta

||||| 5 Gilla! |||||

One thought on “517. Synergie – advanced eyelash perm kit!

  1. Snyggt! Om det inte var så att jag har fransförlängning (av min dotter) så hade jag velat testa det där. Jag gillar lagom fylliga och lagom längd, just nu är de kanske lite för långa, måste be min dotter om lite kortare fransar när hon fyller på nästa gång, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *