Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

513. Lovely M Picaut – nyhet!

Happy Sunday folks!

Jag har testat M Picauts senaste nyhet: Hydra Lagoon Overnight Mask. Den släpptes den 13/1 2017 och går att hitta hos auktoriserade hudterapeuter, spa och utvalda webbshoppar.

Hydra Lagoon Overnight Mask är en ”allt i ett”-mask som återfuktar på djupet, verkar lugnande och skyddande samt har anti age-effekt. Den känns lyxig och härlig på huden och går lika väl att ansvända på dagen som en vanlig fuktmask.

Jag gillar M Picaut! Det är en av Sveriges mest prisbelönta hudvårdsserier. Ingredienserna har dokumenterad effekt av anti-age som sedan kombineras med det renaste naturen kan erbjuda. Bakom den nytänkande hudvårdsserien M Picaut står Mette som i över 20 år arbetat som modell över hela världen.

Ha en fin Söndag!

Kram

#mpicaut #hydralagoonovernightmask #ansiktsmask
1 Comments | Leave a reply

One Reply to “513. Lovely M Picaut – nyhet!”

    februari 8, 2017 2:39 e m

    M Picaut har fantastiska produkter, fast lite för dyra för min plånbok. Vi fick testa via jobbet för några år sen och det är verkligen bra kvalitet! Nu använder jag dock produkter som jag köper av mig själv som jag är mer än nöjd med så jag är glad ändå 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *