Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

500. Höstnyheter från Elizabeth Arden PRO! 🍁

Jag har testat riktigt bra produkter på sistone, och då menar jag att man märker skillnad på MÄRKE och MÄRKE! Elizabeth Arden PRO är ett sådant märke som gör skillnad och det syns! Jag har testat nyheterna Illuminating Enzyme Masque och Age Defying Eye Cream.

trettioplus-skonhetsblogg-bblogger-beautyblog

Illumating Enzyme Masque är en ny enzyme-mask som verkar uppklarnande, rengörande och fuktgivande på huden i en rik, krämig konsistens. Enzyme-masken innehåller enzympeeling som avlägsnar föroreningar och dödar hudceller som gör huden matt och glåmig. Huden upplevs mjukare, smidigare och klarare. Dessutom luktar den GUDOMLIGT!

Illuminating Enzyme Masque’s unika kombination av antioxidanter och växtextrakt innehåller:

  • Papaya, Pumpa, Ananas och Svarta pilbark extrakt som exfolierar döda hudceller.
  • Kologensyra, Ingefärsrot Extrakt och Vitamin E som verkar uppklarnande på huden.
  • Lugnande och återfuktande ingredienser – Bisabolol, Ingerfärsrot extrakt, Solrosolja och Shea smör – som hjälper till att minska hudens åldrande.

Applicera produkten 1-2 ggr/veckan på rengjord hud och låt verka i ca 10 min. Avlägsna ev. överskottsprodukt och skölj noga av med varmt vatten.

Age Defying Eye Cream – en ny ögonkräm för att bekämpa tidigt åldrande.

Det känsliga ögonområdet med tunnare hud, tenderar att visa tecken på åldrande såsom mörka ringar, svullnader, fina linjer och förlorad elasticitet, mer än något annat område i ansiktet. Age Defying Eye Cream verkar på dessa synliga tecken på åldrande med en kombination av Allyl PPQ, en kraftfull antioxidant, och ett mycket effektivt komplex av Palmitoyl Tripeptide- 38 och trifluoracetyl Tripeptide-2 för att ge ett fastare, mer uppstramat utseende, samt förebygga framtida tecken på åldrande.

Applicera en liten mängd av produkten jämnt runt ögonområdet morgon och kväll. Ett misstag många gör att att använda ögonkräm för nära ögat, men det ska bara vara på ”benet” runtomkring samt utanför på ”kråksparkarna”. Annars kan man lätt få påsar under ögonen och krämen mister sin effekt.

Ha en FAB helg så ses vi här igen nästa vecka med fler av höstens nyheter från Avène bla!

KRAM

#ElizabethArden #nyheter #ögonkräm #ansiktsmask
0 Comments | Leave a reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *