Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

50. Kerstin Florian

Kerstin Florian är ett fantastiskt märke som jag har jobbat mycket med. Dessutom så är jag utbildad SPA-terapeut i Kerstin Florians produkter. Så här nu till våren så tycker jag att det är en bra idé att satsa på en bra skrubb! En skrubb som tar bort alla gamla hudceller från vintern och något som får vår hud att skina och ge ny vitalitet..

En skrubb som jag kan rekommendera är TURKISH BODY SCRUB, som är en stärkande saltskrubb med Eucalyptus som är rik på mineraler och spårämnen från de varma terapeutiska källorna.

Turkish Body Scrub innehåller: Mineralsalt, eukalyptus, anis, lavendel och basilikaolja. Den går att köpa på www.kerstinflorian.se för 468 kr (237 ml)

Recension: Jag använder den och tycker att den är jätte skön. Huden blir super len och ger en återfuktande känsla. Av mig får Turkish Body Scrub 3,5 poäng av 5. Andra bra skrubber från Kerstin Florian är Thermal Mineral Exfoliating Body Scrub och Kräuter Chamomile Body Scrub. 

I stor utsträckning väljer Kerstin Florian endast ekologiskt framtagna ingredienser till sina linjer och produkter. Läs mer om deras ingredienser på www.kerstinflorian.se

2 Replies to “50. Kerstin Florian”

  mars 22, 2012 7:50 e m

  Underbara produkter du skriver om, toppen!

  Kan rekommendera ”Bath House – Body Polish Smoothie Frangipani & Grapefruit” fantastiskt fina, på http://www.happygift.se

  trettioplus.com
  mars 23, 2012 9:24 f m

  Kul att höra :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *