480. Tävling – OPI

HEJ alla fina läsare!

Jag hoppas att ni har haft en jätteskön sommar! Själv har jag haft långledigt på landet på västkusten med lite avstickare till Skåne på bröllop och Legoland i Danmark. 🙂

2016.08.183

Jag tänkte kicka igång med en TÄVLING så här första inlägget, sedan så kommer jag att skriva om de senaste behandlingarna: Kosmetisk Tatuering och om Dermapen mot rynkor, åldrad hud, acneärr och rökrynkor runt munnen etc etc i mina nästa inlägg – så håll utkik!!!!!!!

Här lottar jag ut 3 st HOTTA nagellack till höstfesten! – 155 kr/st.

Vilken är din favoritfärg och varför?

image

1) Yank My Doodle 2) Inside the Isabelletway 3) Freedom of Peach

(*Ps Med dessa lack blir du riktigt trendig! 🙂 Dessa lack/färger är de senaste för hösten 2016 och kommer ut i butik först i slutet av augusti)

Skicka in ditt svar i kommentarsfältet nedan senast Måndagen den 29/8-16 kl: 12.00.

Ha en superfin Tisdag! Så ses vi här på bloggen snart igen!!!

Lotta

(* Kommentarsfunktionen till detta inlägg är av förklarliga skäl avstängd)

||||| 7 Gilla! |||||

42 thoughts on “480. Tävling – OPI

 1. 1) Yank My Doodle
  Jag ska till mamma på ålderdomshemmet. Vi ska umgås riktigt ordentligt i tre dygn. Hon har försvunnit in i dimmorna men med ”barnets” omedelbara glädje i stunden kan hon fortfarande njuta av sinnesintrycken: vacker musik, en kärleksfull kram, en kopp kaffe och en skön blomma med underbar doft. Vi ska ha ett nagellacksparty med de andra tanterna, hjälpa varann att lacka med de slattar jag har. Jag tror att rött är favoritlacket för de flesta.

 2. Freedom of Peach var en riktigt söt färg, den hade passat mej så bra eftersom jag bär mycket svarta kläder och behöver lite färg för att piffa till outfitten!

 3. Freedom of Peach!har helt fallit för att det i höst kommer vara en garderob med gråa och mörkröda färger, så skulle den färgen på naglarna vara grymt!

 4. Inside the Isabelletway, toksnyggt lack till hösten då jag älskar färgkombinationerna brunt , beige och orange denna årstid 🙂

 5. Inside the Isabelletway. Har helt snöat in på bruna nyanser nu och denna från Washington DC kollektionen är ju sååå snygg! Jag är färgstark och gillar mönstrade kläder så denna färgskala passar mig väl 🙂

 6. Yank My Doodle är färgen för mig ! Lagom färgglad och ”diskret” , ljuvlig
  och läcker till höstens mode . Maken fyller år snart , och då vill jag vara fin – från tårna till ”knoppen” !!

 7. Yank my doodle är favoriten! Fantastisk nyans, härligt höstig och det perfekta komplementet till höstgarderoben! Oemotståndligt skulle man också kunna kalla det 🙂

 8. Jag gillar bäst nr 3, Freedom of Peach för att den ser ut att ha attityd men ändå varm. Snyggt både till vardag och fest. Vilket i och för sig de andra två också är, så jättesvårt att välja. Jag som gillar att ha äkta naglar,inte är alltför långa, älskar färger som inte drar åt det röda hållet men ändå är färgstarka.

 9. Pingback: 483. Beauty Trends continues - Lottas skönhetsblogg 30 +Lottas skönhetsblogg 30 +

 10. Yank My Doodle blir nog min höstfavorit. Varför? Den känns spännande. Jag kan inte bestämma mig för om den har färgen av bränt tegel i skymning, höstlöv på regnig asfalt eller knäckäpplen vid höstbrasan. Men jag är säker på att detta mångfacetterade lack kommer att både överraska och glädja mig långt in på vintern. Är det inte till och med lite lila i den vackra rostkopparglöden?

 11. Jag gillar Freedom of Peach bäst. Eftersom att den den är otroligt fin och skulle passa otroligt bra till min bruna nyans nu efter sommaren. Den skulle också pigga upp min annars gråa och tråkiga outfit såhär på höstkanten! Jag bara älskar den!

 12. Min favorit är freedom of Peach. jättehärliga färger allihopa men nr 3 är en favorit! Det är nämligen min systers favoritfärg och också den färgen hon hade på sin balklänning, så om jag vann så skulle syrran och jag ha matchade naglar.

 13. Min favorit av dessa är yank my doodle. Det är en färg som är helt rätt denna höst, tack för din blogg och ał inspiration. Jag delar på facebook.

 14. 3) Freedom of Peach är min klara favorit! Snyggt, stilrent och ändå lite glammigt. Skulle passa perfekt till min nya tunika! 🙂

 15. Åh!

  Grymma Inside the Isabelletway
  för denna nageltokiga tjej.
  Murrigt, mörkt & brunt är så JAG
  lite 70-talsinfluenser på min höstdag.

  Inget snack! Lätt hänt att bli lack
  på nagellack som inte håller sig i schack.

  Men med OPI gör jag en snygg-attack!
  Vinner jag är det inte nog med ett ”Tack”.

  Mest provat lågprismärken från Coop
  men detta är ju manikyrens scoop!

  #OPINagellack
  Gillat o delat tävlingen offentligt på FB.
  Se gärna ”Webbplats”.

 16. Inside the Isabelletway är min favorit.
  Ett underbart lack som får mig att tänka på härliga höstfärger och varm choklad samtidigt som det utstrålar total klass.

 17. Inside the Isabelletway som ser höstligt ut och passar utmärkt när det sakta blir mörkare ute. Nagellack som OPI är värt varenda öre, även om budgetlack som håller i nån timme går före. Det beror på att jag ingen inkomst har och är dessutom pank. Dessa exklusiva lack skulle vara en himla bra present till min kära dotter som fyller 18 år den 20/9.

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 18. min favorit är yank my dooble för att den kommer passa ljuvligt ihop med rosiga höstkinder efter en lång promenad bland färgglad löv.

 19. Freedom of Peach
  Min nagellackssamling är eländig
  jag behöver en läcker färg som är trendig
  som passar min hotta somriga stil
  och slår alla kompisar med flera mil!

 20. Freedom of peach verkar läcker och upppiggande.
  Inte för dov eller mörk, den färgen skulle fungera som en glad färgklick
  på naglarna i höst 🙂 Det behövs i höstmörkret.

 21. Yank my Doodle Den matchar en t-shirt jag har. Nagellacket, matchande tshirt och passande acessoar så känner jag mig mer än bäst. Både till vardag och fest. Tycker det är en intensiv och vacker färg som påminner mig om många härligheter i livet. Blomsterknoppar och sorbet. Macaroons till teet.

  Jag behöver lite uppmuntran nu, så hade varit perfekt.
  Å få en uppfräschning. Hem i lådan. ”Nagelkonfekt”.

 22. Kan man säga alla 3? Dessa lack är helt i min smak!! Enkla men ändå eleganta… Inside the Isabelletway är min storfavorit om jag måste välja 1! Den är lite mysisk, aningen mörkare vilket jag älskar nu när det blir mörkare ute, sen tror jag den passar min bleka hy (har inte fått mer än 10 soltimmar denna sommar pågrund av jobb)… Men tror att jag kan se aningen vampyriskt snygg ut i denna 😀 Kram!

 23. 1) Yank My Doodle tror jag skulle vara min grej, då jag är en riktig nagellacks tjej. Färgen koppar på fingrarnas toppar, ja då finns det inget som mig stoppar. Det skulle vara en fin tröst nu när det snart är höst.

 24. Peach of Freedom.
  Jag har en hemsydd tröja i just den färgen som jag fått av min ingifta faster i present för säkert 15 år sedan. Den används då och då men nu verkar den till och med vara trendig och varför inte matcha med snygga naglar.

 25. Freedom of Peach är så läcker! Den krämiga persikofärgen passar utmärkt till mina svarta skinnbyxor och orangea peplumtop! Love it. 🙂

 26. 1) Yank My Doodle
  detta är verkligen min färg och denna kommer passa mina naglar så bra i höst! håller just nu på att lära mig sluta bita på naglarna, och denna lyxiga färg på naglar kanske får mig att sluta, haha! 😀

 27. Inside the Isabelletway är min favorit! Trodde aldrig jag skulle gilla bruna toner på nagellack, men nyss trillat över till 40, och tänker att naglar är det jag ska satsa på i höst! Bruna!

 28. Freedom of Peach

  Hösten är här med möten och mässor. Nagellacket får mig att stanna kvar en stund vid sommarkänslan… Freedom of Peach.. hoppas på ett paket med ett spännande nagellack! Älskar OPI eftersom de är så lätta att måla täckande med.

 29. Inside the Isabelletway

  Jag har precis förnyat min garderob med en ny fräsch look inför den kommande hösten som lågstadielärare. Detta härliga nagellack skulle passa perfekt till det mesta jag har i klädväg. Håller tummarna.

 30. Favoriten är Inside the Isabelletway, absolut en skön höstfärg – och eftersom hösten är mitt riktiga element (trots att jag även älskar varma sommardagar) så är det den som är mest jag!

 31. 1) Yank My Doodle i första hand men alla tre är ju fina och skulle förgylla mig då jag är ute på motionsdansen!
  Nagellacken har verkligen ”det”
  och gör mig trendigt het.

 32. 1. Yank My Doodle är min favorit därför att det är en färg som gör mig pigg och på gott humör, och pigg och glad vill man ju känna sig.

 33. Hejsan!

  Min absoluta favorit färg är rosa och då tänker jag främst på Rosa Bandet
  som man bär för en viktig sak. Bär det för mig själv som har haft mycket svår cancer, och för alla andra som drabbats av den hemska sjukdomen. Bär det
  också för min mormor, morfar, gammelmormor och mammas moster som alla
  gick bort i den hemska cancern. Håller tumme och tå, att den fina vinsten hem till
  mig ska nå.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *