Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

46. Aveda – stort i USA

Aveda är en ekologisk pionjär och har sedan starten 1978 varit ledande inom botanisk skönhetsvård. Varumärket har försett skönhetsindustrin med hud och hårvård, smink och dofter baserade på rena blom- och växtextrakt. Tillsammans med detta finns en mängd livsstilsprodukter som te, doftljus och aromoljor för inre välmående.

När jag var i NY så såg jag Aveda-butiker nästan i vartenda hörn. Deras nyaste produkter är utvecklat för personer med tunnt hår. Se länken här: http://www.aveda.com/products/8419/Collections/InvatiTM/index.tmpl

Under studier i Himalaya 1971 introducerades grundaren av Aveda, Horst Rechelbacher, för de helande egenskaperna av Ayurveda, den indiska läran om god hälsa.

I den nya serien: invati så finns ett ämne som heter densiplex som är en blandning av just olika Ayurvedaörter för att bekämpa tunnt hår. Det ska tydligen vara en succée!

Så var det slut med min USA-rapport och nu tänkte jag fokusera mer på livet här hemma..

Bye bye..

Bilder tagna från New Jersey sidan, överblickar Manhattan! What a view!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *