Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

454. Dr. Temt – Magic Lashes

Hej!

Jag och en testgrupp har testat Magic lashes från Dr. Temt Laboratories som ska ge näring till dina ögonbryn och ögonfransar och få dem att växa. Det är som ett serum som ska appliceras som en eyeliner regelbundet och vid behov.

Jag och min testgrupp tyckte att produkten kliade och irriterade ögonen, så därför fick det tyvärr inte något bra betyg av oss.

Det känns som att det jag/vi har testat nu på sistone inte riktigt fungerar, men somsagt i min blogg är jag/vi alltid ärliga och det som inte funkar för mig/oss, kan ju lika väl passa jättebra för DIG!

image

Har någon av er något bra ögonbryns-/ögonfransserum att rekommendera till mig?

Posted in Ögonkrämer
#Dr.Temt #Magiclashes #ögonbrynsserum #ögonfransserum
1 Comments | Leave a reply

One Reply to “454. Dr. Temt – Magic Lashes”

    Ingrid
    april 13, 2016 2:05 e m

    Håller med, har också testat och ogillar 🙁 hoppas att det finns någon annan som man kan börja testa… /I

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *