Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

44. Estée Lauders senaste sommardoft heter BRONZE GODDESS CAPRI!

Estée Lauder kommer ut med nya sommardofter varje vår och i år heter den nya doften BRONZE GODDESS CAPRI. Dessa dofter brukar vara väldigt populära och ta slut väldigt fort. Förra året köpte jag deras tidigare doft som heter SOLEIL, och den är fortfarande en favorit. Estée Lauders sk sommarexamplar kan användas på hela kroppen, då den inte innehåller någon alkohol så passar den till och med att sola med!

Bronze Goddess Capri Eau Fraîche Skinscent är en doft av Mandarin och Vanilj. Jag tycker att den luktar gott, men föredrar ändå förra årets doft av Cocos och Lime. Är det någon annan som har testat? vad tycker ni?

Bronze Goddess Capri går att köpa på alla Åhlens runt om i landet för 599 kr. De kommer bara ut i några få exemplar varje år, så det gäller att vara snabb!

2 Replies to “44. Estée Lauders senaste sommardoft heter BRONZE GODDESS CAPRI!”

  januari 23, 2016 8:36 e m

  Hej
  Jag har letat efter en parfym som heter Bronze goodess Capri och de e min favorit.. Var kan jag hitta en sådant i Sverige
  Tacksam för snabb svar
  Med vänliga hälsningar Gunvor .Blomqvist

  januari 24, 2016 8:51 e m

  Hej Gunvor, estee lauder kommer ut med nya säsongs parfymer varje år och denna är för 2012, så tror inte den går att få tag på längre tyvärr. Du kan ju alltid kolla med Åhléns, men annars får du nog googla dig runt om någon skulle sälja en begagnad sådan. Lycka till! Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *