Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

43. Elisabeth Arden’s Eight Hour Cream

Om jag bara fick välja en produkt att skriva om på min blogg, DÅ skulle jag välja att skriva om Elisabeth Arden’s Eight Hour Cream.

Eight Hour Cream är en sk mirakelkräm som fungerar på allt. Personligen tycker jag att eight hour cream är bra att ha på läpparna, men den går lika bra att använda på sår, hudproblem, eksem och torr hud.

Eight Hour Cream har varit en storsäljare världen över sedan år 1930! Namnet kommer från Elisabeth Ardens grannes dotter som behandlades med eight hour cream för hennes eksem och blev betydligt bättre efter just 8 timmar. Har ni testat?

När jag var i NY så köpte jag min eight hour cream för $14 (50 ml) och då fick jag två st utav dessa läppglans på köpet.

I Sverige så är krämen betydligt dyrare, så jag rekommenderar Er att köpa den på nätet alt på taxfree när man flyger!

Finns det något negativt? Det enda negativt med eight hour cream är att den luktar lite speciellt, jag brukar kalla det tallbarr men jag har inte fått någon bra definition på lukten. Idag går den dock att köpa parfymfri sedan Jan i år, till mångas förtjusning!

Här är jag och min Amerikanska kompis Joy som shoppar på Woodbury Designer outlets utanför NYC!

 

One Reply to “43. Elisabeth Arden’s Eight Hour Cream”

    Lina
    mars 13, 2012 1:36 e m

    Håller med den är grym, har en jämt i väskan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *